BÆ! regler…Infinitesimale fis - kan henregnes under Bæ! regler vil jeg lade være op til dig, men særegen og ikke mindst velkendt er fænomenet: Man skal så læsterligt slå en skid, men pga. indendørs ophold i samvær med andre kan man ikke få sig selv til at afgasse "on location", hvorfor man skyndsomst fortrækker til de dertil indrettede gemakker. Her sætter man sig til rette med håbet om at blive overtrykket kvit. Men se til, hvad der sker: Man kan - siddende der på befrielsens tronstol - ikke præstere mere end en spinkelt prikprut - en fis så lille, at den knap er mærkbar eller hør-ditto (tro det eller ej - faktisk kan sådanne minimalfise være særdeles hørmende på trods af deres lidenhed, navnlig hvis man dagen forinden har inhaleret et større antal genstande. Specielt elefantøller giver en kraftig koncentreret hørm). Erkendende, at det ikke nytter noget at sidde der, begiver man sig tilbage til det sociale samvær. Og i selvsamme øjeblik man er tilbage, så er den gal igen: Man skal ganske simpelthen slå verdens største skid! Tilbage til gemakkerne. Og sådan kan man blive ved - indtil man endelig slipper ud i det fri - efter fyraften, når festen er slut, når gæsterne er gået osv. Lur mig, om ikke denne indestængte fis og dertil hørende pinsler er et særdeles velkendt fisefænomen blandt os dødelige.

Detonations bæ - Det er den slags bæ, der er efterfulgt af en forsvarlig mængde højtryksgas (altså en voluminøs fis), hvilket afstedkommer en nærmest eksplosiv ud-af-kroppen-oplevelse. Bæen bliver skudt ud af røven og kan resultere i både en 13-tals torpedo-bæ (som i underlig-terminologien kaldes en spøgelsesbæ) samt en overdådig dunkebæ - skulle jeg hilse at sige :-)

Spøgelses Bæ - Det er den hvor man mærker bæen komme ud, der er bæ på toiletpapiret, men når man kigger er der ingen bæ i lokummet.

Den Rene Bæ - Man skider en bæ, ser den svømme i lokummet, men der er ingen bæ-rester på toiletpapiret.
 
Den Våde Bæ - Man tørrer røven mindst 50 gange, og den føles stadig våd. Derfor lægger man toiletpapir mellem balderne og underbukserne, for ikke at ødelægge dem med bremsespor.

Tvilling Bæ - Det sker når man er færdig med at skide, man har trukket bukserne op til knæene, og så skal man skide igen.

Presseve Bæ - Man presser så hårdt for at få bæen ud, at man næsten mister bevidstheden.

Isbjerg Bæ - Bæen er så lang, at en trediedel af den stikker op af vandet.

Hvidovrekur Bæ - Man skider så meget, at vægttabet er mindst 50 pund.

Majs Bæ - Det siger sig selv.

Træstamme Bæ - Man laver en bæ som er så stor at man frygter lokummet splintres, medmindre bæen deles op et par gange med toiletbørsten.

Fuldemands Bæ - Det er den bæ man laver dagen efter en ordenlig druktur. Det mest karakteristiske med bæen er den trådligende stribe som efterlades på bunden af lokummet.

"Bare jeg dog kunne" Bæ - Man sidder på lokummet og prøver at skide, men kan ikke. Det eneste der kommer er et par trompetlyde.

Mareridt Bæ - Det er den bæ der gør så ondt at skide, at man ville have væddet på at den kom ud sidelæns.

Dunke Bæ - Det er den bæ man skider så hurtigt, at røvbalderne bliver plaskvåde af toiletvand.

Sandpapir Bæ - Den gul/brune bæ-substans man skider sprøjter ud som en vandballon der eksploderer, alt imens det føles som om nogen har skoddet en cigaret i røven.

Råddenmave Bæ - Lugten fra en bæ der sniger sig ud på gangen og breder sig i hele bygningen, således at hele bygningen bliver syg eller evakueres af sikkerhedsfolk.

Jo-Jo Bæ - Den bæ der kommer halvt ud, da der træder en anden person ind på toilettet, så man må trække den tilbage for ikke at skræmme den fremmede med det store plask det gir’ når den rammer vandet.

Pissebæen: Det er den bæ, hvor Maven knurrer og man bliver helt svedig, og pludselig løber man ned på lokummet og skidder sådan en tynd bæ at man føler at røven pisser lort.

 Prut plask prut bæen: Den bæ man skidder een og prutter en kæmpe brøler og skidder igen, og sådan fortsætter det til man er færdig med at skide.......