Hvad er en børnelokker? - En mand, der tilbyder små børn slik, tager dem med hjem og spiser slikket foran dem.

 

 

En mand kommer ind i en boghandel og spørger: - "Har I en bog om børneopdragelse?" - "Nej, den er desværre udsolgt." - "Nå, så må jeg have én om selvbeherskelse!"

 

 

Børns tanker: Hvad er en voksen? - Én der ikke gror mere i enderne, men kun på midten.

 

 

En lille dreng havde fået sin første tohjulede cykel. Og nu øvede han sig som en besat på selv at cykle ude i gården. Der gik ikke mange dage, før han kunne råbe ind til sin mor og far: - "Se, mor og far, nu kan jeg cykle!" Der gik atter et par dage, og ude fra gården lød det: - "Se, mor og far, nu kan jeg cykle med kun én hånd på styret!" Et par dage senere lød det: - "Se, mor og far, nu kan jeg helt uden hænder!" Og kort efter: - "Tze, helt uden tzænder!"

 

 

En mandag kom Oles søn hjem fra skole og siger: - "Far, min historielærer siger, at jeg er den bedste i klassen til historie." - "Det er klart", siger Ole, "det er fordi du er min søn." Om onsdagen kommer sønnen hjem og siger: - "Far, min regnelærer siger, at jeg er den bedste i klassen til regning." - "Det er klart", siger Ole, "det er fordi, du er min søn." Fredag kommer sønnen hjem og siger: - "Far, min gymnastiklærer siger, at jeg har den største tissemand i klassen. Er det fordi, at du er min far?" - "Nej", siger Ole, "det er fordi, at du er 17 år og går i femte klasse!"

 

 

"Far! Jeg har en god nyhed til dig!" - "Det lyder godt, min dreng. Lad mig høre?" - "Ja, kan du huske, du engang sagde, at du ville give mig 5.000 kroner, hvis jeg bestod min studentereksamen?" - "Ja, det husker jeg tydeligt." - "Nå, men de penge har du altså sparet nu..."

 

 

Per og Thomas sidder i sandkassen og leger. Pludselig siger Per: - "Jeg har for resten fået ny far!" - "Nå, hvad hedder han?" - "Han hedder Lars." - "Han er god nok - ham havde jeg næsten hele sidste år!"

 

 

To drenge skulle overnatte hos deres bedsteforældre. Da det blev sengetid, skulle de bede deres aftenbøn. Den ene dreng begyndte at bede meget højt: - "Åh Gud, hvor jeg ønsker mig en racerbane - og et elektrisk tog - og en computer..." Hans ældre bror spurgte da: - "Hvorfor råber du? Gud er jo ikke døv!" Den anden dreng: - "Nej, men det er farmor!"

 

 

Det var en vinteraften hvor regnen silede ned og vinden hylede. En mor var ved at putte sin søn godnat og skulle lige til at slukke lyset, da sønnen med skælvende stemme spørger: "Mor, vil du ikke godt sove herinde?" Moderen smiler og giver ham et betryggende knus: "Det kan jeg ikke skat, jeg skal sove inde hos far." Der var stilhed i værelset. Hvorefter sønnen udbryder: "Far?....Åhr den tøsedreng...."

 

 

To drenge pralede af deres fædres bedrifter, og var efterhånden kommet lidt længere ud, end hvor de kunne bunde. - "Det er min far, der har bygget de schwiziske alper", hævder den ene i bevidstheden om, at dén i hvert fald ikke kan slåes. Den anden tygger lidt på den og spørger så: - "Kender du det døde hav?" - "Ja." - "Det er min far, der har slået det ihjel."

 

 

Far og søn kører en tur. Pludselig spørger drengen: - "Far, hvem fortalte dig egentlig, hvordan du skulle køre bil, før du traf mor?"

 

 

"Far, jeg ønsker mig ikke den der mountain-bike i julegave alligevel!" - "Hvorfor ikke?" - "Fordi jeg lige har fundet en splinterny ude i garagen."

Den 18 årige datter sidder ved siden af sin far i bilen og surmuler: - "Du kunne godt lade mig køre. Jeg er da gammel nok." - "Ja, men det er bilen ikke."

 

 

En far og hans lille søn står og kigger på gardervagten ved Marselisborg Slot, da sønnen pludselig spørger: "Hvad står de her for?" - "De skal passe på dronningen." - "Vil hun da løbe væk?"

 

 

Hvorfor leger I ikke med Søren?" - "Det gør vi også - vi leger fabrik, og Søren har sommerferie."

 

 

Frank og hans lillebror har kun én kælk. Deres mor siger, at de må deles om den. - "Okay", siger Frank, "så tager jeg den på vej ned, og lillebror tager den på vej op."

 

 

 

"Far, hvorfor har du sat et kryds i min karakterbog?", spurgte sønnen. - "Ingen skal da tro, at et barn med så dårlige karakterer, har en far, der kan skrive...

 

 

 

Faderen så truende på sønnen: - "Jeg mødte din klasselærer i dag." - "Nå, taler han stadig dårligt om andre mennesker?"

 

 

"Jeg gemmer nøglen til min dagbog under sæben!" - "Hvorfor dog det?" - "Der finder min lillebror den aldrig!"

 

 

Moderen: - "I har sandelig været flinke til at hjælpe til, det skal I have ros for!" Lillesøster: - "Hvad er ros for noget?" Storebror: - "Det er, når man ingen penge får…"

 

 

"Far, må jeg ikke nok sidde på skødet af dig?" - "Hvorfor vil du dog ikke sidde på bænken, ved siden af mig?" - "Fordi der står 'Nymalet' på skiltet dér..."

 

 

Der er travlt i institutionen. Pædagogen er ved at give Mette sko på. Efter meget bøvl med både snørebånd og en travlt optaget Mette, ånder pædagogen lettet op og udbryder: - "Så, nu er du klar!" - "Jamen, det er ikke mine sko!" Synligt irriteret flår han snørebåndene op og river skoene af Mette, som til hans store fortvivlelse siger med smilende øjne: - "Det er min søsters, men jeg har fået lov til at låne dem!"

 

 

Der var engang en lille pige. Hun skulle sove hos sin mormor, da hendes forældre skulle ud og rejse. Da det blev aften og de skulle sove, spurgte pigen om de ikke kunne sove nøgne. "Jo, det kan vi da godt skat, sagde mormoderen". Om natten vågnede mormoderen ved en lille hånd der ragede hende i numsen. Mormoderen:" Ih du godeste! Hvad laver du dog barn?" Pigen svarede: "Jamen mormor.. mor og far siger du har røven fuld af penge!"

 

 

"Far, er det rigtigt, at heste står op og sover?" - "Ja, dem jeg spiller på gør i hvert fald…"

 

 

Med begejstring i stemmen meddelte lille Egon sin far, at han slet ikke havde brugt de penge faderen havde givet ham med i byen. - Men Egon dog, sagde faderen overrasket, de penge skulle du jo købe frimærker for. - Jamen far, fortsatte Egon glædestrålende, jeg ventede bare til ingen så mig - og så skyndte jeg mig at putte brevet i postkassen!

 

 

En lille dreng og en lille pige sidder og leger. Pludselig siger drengen: - "I går fandt jeg et kondom under radiatoren." - "Nå", siger pigen. De leger videre. Pludselig siger pigen: - "Hvad er en radiator?"

 

 

"Mor, jeg er syg. Jeg kan nok ikke gå i skole idag..." - "Lad mig mærke dig på panden." - "Hvad kan du mærke, mor?" - "At I skal have matematikprøve idag..."

 

 

En ikke særlig begavet dreng kom hjem til sin mor på en sort pigecykel. Moderen spurgte ham selvfølgelig, hvor han havde fået den fra. Drengen svarede, at han havde været i skoven med den lille rødhårede Kirsten, og de havde siddet på en bænk og talt sammen, og pludselig var hun begyndt at stønne. Så tog hun bukserne af og sagde, at nu kunne jeg tage, hvad jeg ville, og så tog jeg selvfølgelig cyklen, for hvad pokker skulle jeg med et par damebukser?

 

 

Den lille dreng til legekammeratens mor: - "Må Peter komme ud og lege?" - "Nej, Peter skal læse lektier." - "Må hans nye Actionman så godt komme ud?

 

 

Per og Poul sidder i børnehaven og aftaler, at de skal spille fodbold på computeren, når de kommer hjem. - "Var det ikke bedre at gå udenfor og spille fodbold?", spørger pædagogen. - "Nej", siger Poul, "ledningen kan ikke nå."

 

 

"Far, hvad er et vidunderbarn?" - "Det er et barn på din alder, der ikke stiller så mange spørgsmål!"

 

 

To små drenge stod og snakkede sammen, og den ene spørger den anden, hvor gammel han er. - "Jeg er 5 år, hvor gammel er du?", svarer drengen. - "Det ved jeg ikke", svarer den anden dreng. Så står den 5 år gamle dreng og tænker lidt: - "Hvis du ser en rigtig lækker steg, får du så ikke lyst til at springe på hende?", spørger han så. - "Næh, det gør jeg ikke", svarer den dreng, som ikke ved, hvor gammel han er. Hvorefter den 5-årige siger: - "Nå, men så er du kun 4 år!"