En døvstum herre kommer ind på et apotek for at købe kondomer, og prøver med tegn og fagter at forklare apotekeren sit ærinde. Apotekeren fatter intet, så manden hiver lemmet frem, lægger det på disken og lægger en halvtredser ved siden af. Apotekeren lægger sit lem på disken, tager halvtredseren og stikker den i lommen. Den døve bliver højrød i hovedet af raseri og gestikulerer voldsomt af apotekeren som blot siger: "Hvis du ikke kan tåle at tabe, skal du ikke vædde".

 

 

Lille Gert havde været blind siden hans fødsel. En dag da han skulle i seng kom hans mor ind i værelset og sagde: - Hvis du beder ekstra hårdt i aften, så vil du kunne se i morgen. Lille Gert blev så henrykt og begyndte straks med at bede. Næste morgen da moderen kom ind i Gert´s  værelse for at vække ham, hørte hun Gert græde voldsomt. - Mor, du sagde jeg kunne se i dag! - Jeg ved det, skat. APRILSNAR!!!

 

 

En blind stod og ventede ved et fodgængerfelt sammen med sin førerhund. Pludselig lettede hunden ben op af sin herre, hvorefter den blinde stak hånden i lommen, tog en hundekiks op og gav hunden. En mand, som stod ved siden af, havde set, hvad der var sket og spurgte overrasket den blinde: - "Sig mig, din hund har lige pisset på dig - og så giver du den hundekiks?" - "Ja, jeg skal lige mærke, hvor hovedet er, så jeg kan gi' den et spark i røven."

 

 

Det var Hr. Hansen, der skulle ind i banken for at ordne nogle penge sager. Han havde imidlertid det problem, at han var døvstum, så da han henvendte sig ved lugen, prøvede han med bedste overbevisning at fægte med armene, så kassereren kunne forstå, hvad det var, han ville. Da dette ikke lykkedes, tager han et kondom op af den ene lomme og en chokoladefrø op af den anden - putter frøen ned i kondomet, og vifter med det. Da bliver det for meget for fru Jørgensen bag lugen. Hun henvender sig til bankdirektøren og fortæller, at der står en nar med et kondom med en chokoladefrø i. Da siger bankdirektøren: "Ahh, det er bare Hansen, der vil have et overtræk på en tusse".

 

 

2 døvstumme var blevet gift. Det var jo svært for de to kære mennesker at sige til hinanden når de gerne ville have sex. Derfor skrev konen til manden. Hvis du vil have sex, skal du bare rykke en gang i den ene brystvorte. Hvis du ikke vil have sex, skal du rykke 2 gange i den. Så skrev manden tilbage: Hvis du vil have sex så ryk 1 gang i min pik. Hvis du ikke vil have sex så ryk 75 gange!!!!!

 

 

En blind mand står og puster en lolitadukke op på stranden, hvilket en ung mand ved siden af finder lidt pinligt. Da den blinde efterhånden har tiltrukket sig en del opmærksomhed, bliver det for meget for den unge mand og han går over til den blinde og spørger om han er klar over at det er en lolittadukke han er ved at puste op? - Åh nej, svarer den blinde mand, så har jeg ligget og pumpet i min gummibåd hele vinteren.

 

 

To blinde står på Københavns Hovedbanegård, da de skal hjem til Esbjerg på juleferie. Desværre har de ikke mange penge, men én af dem får pludselig en god idé og siger: Vi køber sgu' to billetter til Klampenborg. Hvis det bliver opdaget, siger vi, at vi er kommet til at gå ind i det forkerte tog og viser vores armbind og blindestok. Her op til Jul er der vel ingen, der vil nænne at sætte os af. Som sagt så gjort - og snart efter er vores venner på fuld fart over Sjælland, på vej mod Esbjerg.Imidlertid kommer en af DSB's billetkontrollører - en barmfager hårdtpumpet blondine - ind i kupéen og opdager hurtigt de forkerte billetter. Hun beslutter sig for at sætte dem på en prøve for at se, om de nu også virkeligt *er* blinde. Hun vipper koket den ene babs ud af blusen og gynger lidt med den foran den ene blinde. Han fortrækker ikke en mine. Så vipper hun den anden babs ud og gynger med dem begge lige foran den blinde's øjne. Han rører stadig overhovedet ikke på sig. Resolut trækker hun op i nederdelen, hiver trusserne ned og betragter vores blinde venner indgående...stadig ingen reaktioner. Desperat stikker hun »missen« lige op i næsen på den anden blinde, og så siger han til sin ven: Jeg tror sgu', at vi er ved at være fremme i Esbjerg…

 

 

 

Mafiaen ledte efter en ny mand til at gøre de ugentlige opkrævninger fra de lokale forretninger, som var under 'beskyttelse'. Da de ikke ville risikere, at den nye mand skulle blive taget af politiet og derefter sladre til dem, valgte de at ansætte en døv person. Den første uge samler den døve mand 50.000$ ind. Han bliver grådig og beslutter sig for at gemme pengene et sikkert sted. Mafiaen bliver snart klar over, at pengene ikke er blevet afleveret, og sender deres bøller ud efter den døve mand. Bøllerne finder ham, og spørger ham om, hvor pengene er. Da de ikke kan kommunikere med ham, fordi han er døv, slæber de ham med til en tolk. Chefbøllen siger til tolken: "Spørg ham om hvor pengene er!". Tolken viser med tegnsprog: "Hvor er pengene?". Den døve mand svarer: "Jeg ved ikke hvad du snakker om." "Han siger, han ikke ved hvor pengene er", siger tolken til bøllerne. Chefbøllen tager sin magnum 38 op af lommen og placerer den i øret på den døve pengeopkræver. "Prøv så at spørge ham om, hvor pengene er!" Tolken viser igen med tegnsprog: "Hvor er pengene?". Den døve mand svarer: "De 50.000 er i Central Park. De er gemt i den tredie skraldespand til venstre for porten ved West 78th Street." Tolken siger til bøllerne: "Han siger han stadigvæk ikke ved hvad i snakker om, og han tror ikke du har modet til at trykke på aftrækkeren!"