To bøsser i en bus

En flok mænd tog bussen. To bøsser sidder og snakker sammen. Så spørger den ene til den anden, om de skulle dyrke sex sammen. Den anden var ikke helt sikker på om de andre i bussen sov. Så han råbte ud over bussen.

- "Er der en der har en lighter?"

Men ingen svarede. Næste morgen gik buschaufføren ned i enden af bussen, og så en mand sidde og ryste. Han spurgte hvad der var galt. Manden svarede og sagde

- "Jeg fryser".

Buschaufføren spurgte ham om, hvorfor han ikke havde sagt noget. Manden svarede:

- "Den sidste der spurgte efter en lighter i denne bus, blev røvpulet hele natte..."

 

 

nullermand og tissemand

hvad er forskellen på en nullermand og en tissemand!!

svar: hvis du tisser på nullermanden bliver den mindre og hvis du nulre tissemanden bliver den støre

 

 

1 kvinde møder 1 mand

En kvinde møder en mand og tar med ham hjem. Hans soveværelse er fyldt med hundredvis af bamser delt op i størrelser på hver sin hylde. Hun vælger ikke at kommentere dette men er rørt over hans ømhed. Efter at de har været i seng sammen, spørger hun hvor¨dan det var...?
- du kan tage en bamse fra nederste hylde...!!

 

Tatovering på tissemand..

hvorfor er der så mange mænd der vil have tatoveret en sol på deres tissemand ?

Svar: fordi damer vil gerne slikke sol hele året....

 

 

Ligheden mellem en hund og en fisse?

hvad er ligheden mellem en hund og fisse de smasker begge to når de får pølse

 

 

"Sut - Sut"

Lille Jan var på WC og tisse, da brættet faldt ned over hans lille lem. Lille Jan blev så forskrækket, at han tabte sin sut ned i WC´et. Hans mor kom styrtende og pustede på den lille ømme tissemand. "Sut - Sut" skreg lille Jan. Hans mor udbrød "hold kæft knægt, du er ikke en skid bedre end din far!"

 

 

Manden og Konen

Konen bukker sig og manden siger

-" du ligner en kuglegrill."

Senere lægger manden op til sex,
konen:

-" Det kan ikke svare sig at tænde grillen for den lille pølse."

 

I skolekøkkenet

Husk piger; det er med mad som med drenge: Det er ikke pølsen man bliver tyk af, det er sovsen

 

 

Parrer sig...

2 hunde parrer sig!
- Far? Hvad laver de?
- De laver en hvalp!

Samme aften:
- Far? Hvad laver I?
- En baby!

- Øv! Vend da mor om - jeg vil hellere ha´en hvalp...

 

værelse 103

En mand kommer til at ramme en kvinde på brystet med sin albue i en elevator på et hotel. Han siger: Hvis dit hjerte er lige så blødt som dit bryst så tilgiver du mig. Hun svarer hvis din pik er lige så hård som din albue, bor jeg på værelse 103.

 

 

rig el. fattig

En lille dreng var på en nudiststrand med sine forældre. Drengen: Far, hvorfor er der nogle der har dilleren opad og andre nedad? Faderen blev flov, men fik en ide: Dem der har den opad er rige og dem der har den nedad er fattige. Svaret var ok for drengen der fortsatte med at kigge. Faderen: Har du set mor? Drengen ja, hun taler med en fattig mand der er blevet rig og nu er hun i gang med at pumpe ham for hans penge.

 

 

slik

2 skamlæber taler sammen, den ene siger" tror du vi skal have kød eller gummi i dag?" den anden: Er du tosset- Det er jo fredag, vi skal ha`sliiik!

 

 

kondomer

En døvstum herre kommer ind på et apotek for at købe kondomer. Han prøver med fakter og tegn at forklare sit ærinde. Men apotekeren fatter intet så manden hiver sit lem frem, op på disken sammen med en 50`er , apotekeren lægger sit lem op på disken og stikker 50´eren i lommen. Den døvstumme mand bliver helt rød i hovedet af raseri. Men så siger apotekeren: så kan du lade være med at vædde, når du ikke kan tåle at tabe.

 

 

Kolde fingre

Pigen fryser fingrene og klager til mor der siger hun kan varme dem i sit skød. Senere følges pigen med en dreng. Han klager over kolde fingre. Pigen siger han kan varme dem i hendes skød. Så klager han over sin kolde næse. Pigen siger han kan varme den i hendes skød. Drengen siger så hans penis er stiv af kulde. Pigen spørger senere sin mor om hun har hørt om en penis. Bekymret svarer moren ja, hvorefter pigen siger: sikke svineri de laver når de tør op.

 

 

Bagerjomfruen

Manden kom ned til bageren:4 rundstykker tak! sir`han til den lille frække bagerjomfru. Så sir` hun: der er ellers 6 for en 10`er, ok så glem rundstykkerne!

 

 

 

Kvalitet frem for kvantitet

En franskmand, en italiener og en dansker diskuterer deres sexliv.

Franskmanden: "I nat elskede jeg med min kone tre gange. Hun var helt oppe at køre i morges."

Det kan italieneren ikke sidde overhørig: "Det er da ikke noget, i nat elskede jeg med min kone fem gange. I morges stod hun op og lavede den vidunderligste morgenmad til mig og sagde, hun aldrig kunne elske en anden end mig."

Franskmanden bliver lidt forlegen, kigger på danskeren og siger: "Hvad med dig, hvor mange gange elskede du med din kone i nat?"

"Kun en enkelt gang."

Franskmanden ånder lettet op, men italieneren spørger straks: "Nå, hvad sagde hun så til dig i morges?"

...Kan vi holde en rygepause nu!

 

 

Mor hvorfor?

Mor hvorfor sidder du og hopper på far? Jeg hopper bare luften ud af hans mave. Det er spild af tid mor, når du er på arbejde puster Nabokonen ham bare op igen!