Den ene kvinde til den anden. - "Jeg vil skilles. Min mand har en elendig hukommelse." - "Det er da ikke grund nok til skilsmisse?!?" - "Jo, hver gang han møder en yngre pige, glemmer han at han er gift."

************************


En midaldrende dame kommer ind i en butik, og vil gerne se på en brystholder. Ekspedienten spørger, om det skal være model »Frelsens hær«, »Diktatoren« eller »Pressen«. Da damen ikke fatter noget som helst, spørger hun, hvad der menes med de forskellige modeller. "Jo, siger ekspedienten, »Frelsens hær« løfter de faldne, »Diktatoren« samler de store masser, og »Pressen« kan gøre en myg til en elefant."

************************

"Er du blevet så gammel, at du også taber håret forneden?" "Nej", svarer den anden "det er barberet af.". Hertil siger den anden "da ikke i din alder?" "Jo, når den ikke vil stå, skal den da heller ikke ligge blødt".

************************

2 tosser stod og tissede op ad en lygtepæl i byparken, og halvvejs inde i akten kom en betjent forbi. Betjenten: "Hold så op med det der griseri, og få dem pakket væk!" Tosserne tog dem straks indenbords igen og gik videre, men lidt efter begyndte den ene at skraldgrine og udbrød: "Der snød jeg ham godt nok, jeg pakkede den væk, men jeg holdt ikke op."

************************

Lille Lise: Kan man blive straffet for noget man ikke har gjort? Læreren: Nej, det ville være uretfærdigt. Lise: Godt, for jeg har lavet mine lektier

************************

Læreren stod og forklarede klassen at nogle børn blev født for tidligt. Lille Per rækker hånden op og siger: Så var jeg heldig. Jeg blev nemlig født lige på min fødselsdag!

************************

Læreren: Nå, børn nu må I ikke glemme at se solformørkelsen på lørdag! Lille Ole: På hvilken kanal kommer den?

************************

Hvilke blomster har mejerister altid i haven? - Smørblomster og mælkebøtter

************************

En havskildpade møder sin gode ven hajen og siger: "hej haj". Hajen svarer: "hello you bautiful turtle". Havskildpadenspøger: "Hvor har du lært at snakke så godt engelsk?" På HAJschool

************************

En dansker og en englænder var ude og sejle, da danskeren lige pludselig faldt over bord. Hjælp skreg danskeren. WHAT sagde englænderen. Ja gu er det vådt!!!!

************************

En patient på sindssygehospitalet sagde til den nye læge: "Jeg kan meget bedre lidt dig end den tidligere læge". "Det glæder mig, men hvorfor ?". "Fordi du er mere ligesom vi andre....".

************************

Hørt i skolen: - Ole, kan du fortælle mig hvilken fugl, der bygger sin rede af ler ?. - Tja, det må vel være lerduen...

************************

En kvinde der i længere tid havde været arbejdsløs opsøgte et bureau i en lille jysk provinsby, der formidlede kontakt til natklubber og cafeer, for at få sig et job. Impresarioen spurgte kvinden hvad for et nummer hun havde tænkt sig at optræde med. Hun svarede at det var et nummer hvor hun brugte en golfkugle og en papegøje som rekvisit, men at hun gerne ville vise ham hvordan nummeret skulle udføres, da det var svært at forklare, og det gik han med til. Derpå tog hun al sit tøj af, stillede papegøjen i et hjørne af kontoret, lagde sig på ryggen midt på gulvet og pissede en stråle lige op i loftet, derpå placerede hun golfkuglen, og den dansede nok så nydelig, indtil den af naturlige årsager nok så nydelig lagde sig tilrette mellem hendes ben, derpå slog hun en ordentlig skid så golfkuglen for afsted og fejede benene væk under papegøjen. Impresarioen var dybt imponeret, og klappede i sine små fede hænder, og sagde at med dette nummer var der gode muligheder for at få en kontrakt, han vidste at på hotel "Scandinavia" i København var der også en natklub tilknyttet, hvor der kom mange internationale gæster, og der kunne hun tjene en masse penge. Men til hans overraskelse var hun ikke interesseret. "Du kan måske tjene 500.000 kr. om året" sagde han, men hun svarede "Nej" "Måske kan du tjene 1 million om året lokkede han" men hun svarede stadig "Nej" "Hvorfor er du ikke interesseret?" spurgte direktøren og hun svarede "På netop denne natklub optræder min mor med samme nummer, men med den lille forskel at hun bruger en kokosnød og en struds i stedet for."

************************

En smed og en elektriker var på ørkenvandring og de havde hver især forberedt sig på et evt. møde med de farlige dyr. Elektrikeren havde medbragt en telefonboks som han kunne springe ind i hvis der kom en løve. Smeden en armbolt som han, hvis løven var ved at hente ind på ham, kunne smide så han kunne løbe hurtigere. Efter et stykke tid i ørkenen kommer der så en løve og elektrikeren hopper straks ind i sin telefonboks og lukker døren. Smeden begynder at løbe rundt om boksen skarp forfulgt af løven. Efter et stykke tid råber elektrikeren inde fra boksen: "Skynd dig at smide armbolten - løven er ved at hente ind på dig" hvortil smeden svarer "Nej, det er i orden, jeg er 3 omgange foran....."

************************

To murere står på en byggeplads og sparker hinanden i skridtet. En mand kommer forbi og spørger forfærdet om det ikke gør ondt? - De to mænd svarer i kor: "Nej, vi har sikkerhedssko på !"

************************

Medarbejderen: Jeg går til frisør! Chefen: Vel ikke i arbejdstiden? Medarbejderen: Håret er da også vokset ud i arbejdstiden! Chefen: Jamen ikke det hele! Medarbejderen: Nej - men jeg skal heller ikke have det hele klippet af!!!!

************************

Et firma havde annonceret en ledig stilling og fået mere end 100 ansøgninger. Personalechefen sad med bunken af breve i hånden og funderede lidt. Så tog han halvdelen af brevene, og smed dem i papirkurven! En medarbejder, som havde set dette, spurgte forundret: - Jamen boss dog, hvorfor gjorde du det? Du har jo ikke engang læst de ansøgninger du smed væk! Hmmm, svarede chefen, og fortsatte: - Dem der ryger i papirkurven er bare uheldige! Og uheldige folk har vi sandelig ikke brug for her i firmaet!

************************

3 drenge står og snakker sammen og den ene siger: "Min far bruger 1.000 liter benzin om ugen". Den anden dreng siger derefter: "Min far flyver 10.000 km om ugen". Den 3. Dreng siger til sidst overlegent: "Min far tisser 10.000 liter om uger!" "NÅ", spørger de to andre, "Er han prøvesmager på Tuborg?" "Nej, han er prøvetisser hos Pampas…."

************************

Det var Hr. Hansen, der skulle ind i banken for at ordne nogle penge- sager. Han havde imidlertid det problem, at han var døvstum. Så da han henvendte sig ved lugen, prøvede han med bedste overbevisning at fægte med armene, så kassereren kunne forstå, hvad han ville. Da dette ikke lykkedes, tager han et kondom op af den ene lomme og en chokoladefrø op af den anden - putter frøen ned i kondomet, og vifter med det. Da bliver det for meget for fru Jørgensen bag lugen. Hun henvender sig til bankdirektøren og fortæller, at der står en nar med et kondom med en chokoladefrø i. Da siger bankdirektøren: "Ahh, det er bare Hansen, der vil have et overtræk på en tusse"!

***********************

Lille Peter spurgte sin far: - Far! Hvorfor giftede du dig egentlig med mor? - Der kan du se, Gerda! Ikke engang knægten kan forstå det..!

************************

Karl Åge er til middag hos et ægtepar og mens de sidder og spiser ligger hunden under bordet. Pludselig skal Karl Åge slå en ordentlig skid. Han sidder lidt og tænker over hvad han skal gøre og bliver så enig med sig selv om at langsomt lade den sive ud og håbe på at hunden får skylden. Konen løfter på duen og siger vredt til hunden "Så er det vist på tide at du kommer ud derfra" Hunden bliver dog liggende og efter et stykke tid lader Karl Åge veltilfreds med at hunden fik skylden, endnu en ildelugtende skid slippe ud. "Så er det ud hund", råber konen "inden Karl Åge skider dig ihjel"..!

************************

Læreren til lille Peter i skolen: - Peter, du ved godt, at i varme udvider ting sig, mens de i kulde trækker sig sammen. Kan du give mig et eksempel på det? - Ja, om sommeren har vi syv ugers ferie, men om vinteren har vi kun een!
 
************************

I klasseværelset: - Ved du hvad anatomi er, Peter? - Ja, det er noget vi alle har, men som ser bedst ud på piger..!

************************

En amerikaner og en dansker stod og snakkede. Så sagde amerikaneren: Hver morgen starter jeg min bil og kører ud over mine marker og jeg er først ved enden når solen er gået ned. Så sagde danskeren: Ha ha ha...  Sådan en bil har jeg også haft